Zanger Rinus Dijkstra

Zanger Rinus Dijkstra

Welkom op de officiele website van

Waar moet ie in? Daar moet ie in!

 

Ook Zanger Rinus doet een gooi  naar de WK voetbalhit 2014 en heeft zojuist zijn videoclip met de titel "Waar moet ie in?" op YouTube gezet. In de clip weet Rinus het al zeker. "We worden wereldkampioen". Maar dan moet ie er wel in. Waar moet ie in?... daar moet ie in! Jan Smit en Johnny de Mol hebben er op YouTube zeker een concurrent bij.

 

Bekijk hier de videoclip van Waar moet 'ie in!

________________________________________________________________________________________________________

 

Duitse hit voor Zanger Rinus

 

Dat de bekendheid van Zanger Rinus zich niet beperkt tot Nederland is inmiddels bekend. Met aandacht van Engelse filmploegen en regelmatig boekingen in België is het succes van Zanger Rinus al redelijk internationaal te noemen. Nu kunnen ook onze oosterburen kennis maken met onze Youtubeheld.

 

Rinus en z'n chauffeur werden herkend bij een Duits tankstation wat Rinus op het idee bracht voor een Duitstalige single. 'Heel Nederland kent m'n eerste hit Met Marlous onder de douche, nu is Duitsland aan de beurt', aldus Rinus.

 

De clip werd opgenomen op het Spaanse eiland Mallorca en is nu te bekijken op YouTube!

 

KLIK HIER VOOR DE VIDEOCLIP

________________________________________________________________________________________________________

 

Zanger Rinus wil Duitsland veroveren!

 

Dat Rinus inmiddels in heel Nederland herkend wordt is allang bekend, maar dat dit ook in Duitsland het geval blijkt te zijn is toch echt SUPER TOLL!

 

Rinus en zijn chauffeur Willem pauzeerden bij een tankstation in Duitsland en tot hun verbazing werd Rinus zelfs daar gevraagd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan. Reden voor Rinus om ook zijn Duitse fans te laten meegenieten van zijn muziek.

 

Rinus: ‘Het wordt tijd voor een liedje in het Duits. Ik ga Marlous onder de douche zingen in het Duits voor alle fans daar!’.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Het nummer werd vertaald en toen Rinus de Duitse tongval goed onder de knie had konden de opnames beginnen. Uiteraard hoeven de Nederlandse fans zich geen zorgen te maken dat Rinus hen vergeet. ‘We gaan een mooie clip maken die de Nederlandse fans ook kunnen bekijken, dan maakt het ook niet uit als ze geen Duits kennen’ aldus Rinus.

 

Er wordt hard gewerkt aan de clip dus hou deze site in de gaten voor het laatste nieuws!

                                                                                                                                                                                                                     

Met Rinus & Debora naar Tirol!

 

Met het succes van de carnavalshit ‘Eet veel bananen’ met Ronnie Ruysdael nog vers in het geheugen lanceert Zanger Rinus nu z’n nieuwste single!

 

Het nummer ‘Op de bakfiets naar Tirol’ is speciaal gemaakt voor alle wintersporters en après-skiërs maar natuurlijk ook voor de thuisblijvers.

 

Na de vele zangeressen waar Rinus altijd over zingt werd het nu tijd voor een nummer over z’n eigen Debora. In dit nummer gaan ze samen op de bakfiets naar Tirol wat weer voor veel hilariteit zorgt in de videoclip. De making of van de clip werd vastgelegd door de filmploeg van Carlo & Irene’s Life 4 You. Klik hier voor de uitzending (33:12 min).

 

Uiteraard is ‘Op de bakfiets naar Tirol’, net als de andere hits van Rinus, te downloaden op iTunes en alle andere downloadshops.

 

Bekijk hier de nieuwe videoclip van Zanger Rinus!

 

Geplaatst op: 25-02-2013

                                                                                                                                                                                                                     

Rinus neemt single op met Ronnie Ruysdael

 

Zanger Rinus heeft een single opgenomen met niemand minder dan Ronnie Ruysdael. Het nummer "Eet veel bananen" wordt ongetwijfeld de carnavalskraker van 2013.

 

Rinus en Ronnie kwamen elkaar tegen bij één van hun optredens. Rinus, die al jaren een groot fan is van Ronnie kon het niet laten Ronnie te vragen samen iets op te nemen.

 

"Eet veel bananen" is te downloaden op iTunes en alle overige downloadshops.

 

Geplaatst op: 24-12-2012

                                                                                                                                                                                                                     

Rinus krijgt bezoek van de BBC!

 

Zanger Rinus, vooral bekend van zijn single Romana op de scooter, is ontdekt door de BBC.

 

"Vandaag is de BBC bij ons in huis voor opnames Rude Tube #Zanger Rinus #internationaal", zo laat de zanger vanmorgen weten op Twitter.

 

De manager van Rinus legt uit aan RTL Boulevard: "De Britse omroep zendt rond de kerstdagen het programma Rude Tube uit, waarin een top-25 wordt vertoond van de populairste videoclips op YouTube, zo kwam de BBC ook bij Rinus uit."

 

Rinus laat vanmiddag op Facebook weten dat het interview erg leuk was.

 

Rinus maakte vorig jaar met zijn vriendin Debora de single My Jingle Bells Are Gone. Het nummer werd een grote hit op Youtube.

 

Het programma wordt rond de kerstdagen uitgezonden.

                                                                                                                                                                                                                     

Zanger Rinus toch niet in Sterren Springen

 

Net als vele andere bekende sterren zou ook Zanger Rinus zijn opwachting maken in het nieuwe SBS-programma ‘Sterren springen’. Deze week werd echter bekend dat SBS 6 de samenwerking niet wil doorzetten.

 

Rinus vindt het jammer dat hij niet zal deelnemen aan het onderdeel NK Bommetje. ‘Tijdens mijn vakantie heb ik geoefend bij het zwembad en Debora had ook al een mooie zwembroek voor me uitgekozen.’

 

Toch is Rinus ook opgelucht dat hij niet van de duikplank hoeft nu steeds meer deelnemers geblesseerd raken. Zo hield Patty Brard een zere knie en kapotte tand over aan het programma, Emile Ratelband een gekneusde arm en Jody Bernal een hersenschudding.

 ‘Veel mensen om me heen zien het als leedvermaak, die heeft weer een gebroken neus en die heeft z’n knie verdraaid, dat wil ik niet.’

 

Rinus is een stuk voorzichtiger geworden na het auto-ongeluk dat hij eerder dit jaar kreeg.  Naar aanleiding daarvan moest hij veel optredens afzeggen. ‘ Als ik in het ziekenhuis beland kan ik weer een lange tijd niet optreden, dus ik doe het rustig aan’ aldus Rinus.

 

Geplaatst op: 05-09-2012

                                                                                                                                                                                                                   

 

Nieuws over Zanger Rinus?

Echt alles weten over Rinus? Volg Zanger Rinus op Twitter

Meer Rinus-nieuws lezen? Klik hier voor het nieuwsarchief

rinus_23-11 wallet-Eet-veel-bananen Op de bakfiets naar tirol rinus-dijkstra single-zanger-rinus-waar-mo